Εφαρμογή
Γραφείο Διασύνδεσης
Γενικά
Βήματα στο δρόμο του αύριο

Το Γραφείο Διασύνδεσης καλωσορίζει τους φοιτητές και τους αποφοίτους τόσο του ΤΕΙ Αθηνών όσο και των υπόλοιπων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας. Κύριος στόχος είναι η προετοιμασία των φοιτητών και η υποστήριξη των αποφοίτων για την ακαδημαϊκή και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.


Βασικά εργαλεία για την επίτευξη του στόχου αυτού είναι ο οδηγός καριέρας, ο οδηγός μεταπτυχιακών προγραμμάτων. Μέσω αυτών, το Γραφείο Διασύνδεσης καλείται να σας υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή ως φοιτητές μέχρι τη στιγμή που ολοκληρώνετε τις σπουδές σας και αναζητάτε εργασία ή επιθυμείτε την εκπόνηση κάποιου μεταπτυχιακού προγράμματος.


Στην προσπάθεια αυτή, το Γραφείο Διασύνδεσης σας καλεί να συμμετέχετε ενεργά! Συναντήστε από κοντά τα στελέχη του. Γίνετε μέλος του Γραφείου Διασύνδεσης μέσω της βάσης δεδομένων που διαθέτει. Με τον τρόπο αυτό βοηθάτε το Γραφείο Διασύνδεσης να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του και να αντιλαμβάνεται με τον πιο αποτελεσματικό τόπο τις απαιτήσεις που οφείλει να καλύψει.


Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε!


Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος

Καθηγητής Δρ. Κωνσταντίνος Ν. Βουδούρης

Επιλεγμένα Άρθρα
Ολοκλήρωση αναβάθμισης ΟΠΣ

Λόγω αναβάθμισης του συστήματος διαχείρισης των χρηστών του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του ΓΔ παρατηρήθηκε σε ορισμένες περιπτώσεις σημαντική καθυστέρηση στην έκδοση και αποστολή κωδικών πρόσβασης στους φοιτητές/ριες που είχαν πραγματοποιήσει αίτηση εγγραφής στο ΟΠΣ του ΓΔ.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία αναβάθμισης έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς. Όλες οι αιτήσεις έχουν εγκριθεί και οι σχετικοί κωδικοί πρόσβασης έχουν αποσταλεί στο email που δηλώθηκε κατά την διαδικασία αίτησης εγγραφής.

Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής/ρια που είχε αιτηθεί να εγγραφεί στο σύστημα μας ΔΕΝ έχει λάβει ακόμα κωδικούς, παρακαλούμε να ελέγξει και τον φάκελο "ανεπιθύμητης αλληλογραφίας" (spam/junk email) στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του

Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής/ρια έχει λάβει πολλαπλά emails με τον κωδικό πρόσβασης, παρακαλούμε να θεωρήσει έγκυρο το πιο πρόσφατο ημερολογιακά email

Λυπούμαστε για οποιαδήποτε τυχόν αναστάτωση προκλήθηκε από την παραπάνω καθυστέρηση και ελπίζουμε ότι η αναβάθμιση του ΟΠΣ θα προσφέρει στους χρήστες μας αυξημένης ποιότητας υπηρεσίες

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Τμήμα Διαχείρισης Υπηρεσιών ΟΠΣ-ΓΔ ΤΕΙ Αθηνών

Νέο Μεταπτυχιακό του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕΣχεδίαση και Ανάπτυξη 
Προηγμένων Συστημάτων Ηλεκτρονικής

Το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Αθήνας οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.), με τίτλο "Σχεδίαση και Ανάπτυξη Προηγμένων Συστημάτων Ηλεκτρονικής", από το ακαδημαϊκό έτος 2012-13. Η οργάνωση, η λειτουργία και η απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε) γίνεται αυτοδύναμα από το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών ς του ΤΕΙ Αθήνας. Η έγκριση λειτουργίας του από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ 445/24-2-2012) ήλθε ως αποτέλεσμα της επιτυχούς εξωτερικής αξιολόγησης του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών το Μάιο 2010.

Σελίδα 1 από 1, Βρέθηκαν 2 εγγραφή/ες
Quick Links

 
   
  • Οι υπηρεσίες που έχουν σημανθεί με ένα κλείδι απαιτούν ο χρήστης να έχει πραγματοποιήσει πρώτα σύνδεση (login) στο ΟΠΣ.
  • Πληροφορίες σχετικά με την σύνδεση στο ΟΠΣ εδώ
  • Αν ξεχάσατε τον κωδικό σας κάντε κλικ εδώ
Ανακοινώσεις
Ορκωμοσίες Μάιος 2014 - Αποδεικτικό Εγγραφής

ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

*** Παρακαλούνται θερμά οι φοιτητές που δεν συνδέονται απευθείας στο σύστημα με χρήση κωδικών LDAP, αλλά αιτούνται ηλεκτρονικά για την χορήγηση νέων κωδικών πρόσβασης, να ΜΗΝ αποστέλλουν πολλαπλές αιτήσεις εγγραφής. Η αποστολή των κωδικών ενδέχεται να πραγματοποιηθεί έως και 4 εργάσιμες ημέρες μετά. Η πολλαπλή αποστολή αιτήσεων ΔΕΝ επιταχύνει με κανένα τρόπο την διαδικασία, αντίθετα προκαλεί πρόσθετες καθυστερήσεις στην επεξεργασία των αιτήσεων ***

Ενημερώνουμε τους πτυχιούχους του ΤΕΙ Αθήνας, οι οποίοι πρόκειται να ορκιστούν τον Νοέμβριο 2013 ότι είναι απαραίτητη για την λήψη πτυχίου τους, η προσκόμιση στην Γραμματεία του Τμήματος τους αποδεικτικό εγγραφής τους στο Γραφείο Διασύνδεσης.

Σας ενημερώνουμε ότι το «Αποδεικτικό Εγγραφής» εκδίδεται απευθείας από τον ενδιαφερόμενο τελειόφοιτο φοιτητή online, χωρίς την διαμεσολάβηση του Γραφείου Διασύνδεσης ή των Γραμματειών, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του Γραφείου Διασύνδεσης και στη συνέχεια κατατίθεται στη Γραμματεία του Τμήματος.

Για την έκδοση του «Αποδεικτικού Εγγραφής» απαιτούνται:

  • ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής με πρόσβαση στο ίντερνετ
  • Ο ενδιαφερόμενος να είναι εγγεγραμμένο μέλος στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) του Γραφείου Διασύνδεσης (δηλ. να έχει προσωπικούς κωδικούς σύνδεσης)
  • Ένας εκτυπωτής (προαιρετικά)

Αναλυτικές οδηγίες προς τους ενδιαφερόμενους, σχετικά με:

Έρευνα της trendence Graduate Barometer Europe (GBE) 2014

Η ΔΑΣΤΑ του ΤΕΙ Αθήνας συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Trendence στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας Graduate Barometer Europe (GBE) 2014 - Ευρωπαϊκή Έκδοση.

To trendence Graduate Barometer Ευρώπης είναι μια ετήσια διαδικτυακή έρευνα που επιτρέπει στους φοιτητές να εκφράσουν τη γνώμη τους σε θέματα που σχετίζονται με την σταδιοδρομία και την εκπαίδευση.

Το πανεπιστήμιό μας είναι ένα από τα 1000 και περισσότερα πανεπιστήμια που συμμετέχουν στο trendence Graduate Barometer, τη μεγαλύτερη δημοσκοπική έρευνα για την επαγγελματική σταδιοδρομία και την εκπαίδευση.

Η έρευνα διεξάγεται διαδικτυακά μέσα από μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Οι ερωτήσεις που καλείστε να απαντήσετε αφορούν το πόσο ικανοποιημένοι είστε από τις σπουδές σας και τις προσδοκίες σας σχετικά με τη μελλοντική σας επαγγελματική σταδιοδρομία. Η δημοσκόπηση συγκεντρώνει τις απόψεις φοιτητών από ολόκληρη την Ευρώπη και διερευνά τις ομοιότητες και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν.

Αν είστε φοιτήτρια ή φοιτητής σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην έρευνα ακολουθώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: www.trendence-gradbarometer.eu

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας θα έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε τις απαντήσεις σας με τους μέσους όρους των αποτελεσμάτων των φοιτητών στην Ευρώπη. Επιπλέον σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα ακόλουθα βραβεία:

  • 5 κουπόνια Amazon αξίας 500 Ευρώ το καθένα
  • 10 κουπόνια Amazon αξίας 200 Ευρώ το καθένα

Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν ανώνυμες και ότι τα στοιχεία σας προστατεύονται πλήρως νομικά.

Από τη ΔΑΣΤΑ του ΤΕΙ Αθήνας

Σελίδα 1 από 1, Βρέθηκαν 2 εγγραφή/ες