Εφαρμογή
Γραφείο Διασύνδεσης
Γενικά
Βήματα στο δρόμο του αύριο

Το Γραφείο Διασύνδεσης καλωσορίζει τους φοιτητές και τους αποφοίτους τόσο του ΤΕΙ Αθηνών όσο και των υπόλοιπων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας. Κύριος στόχος είναι η προετοιμασία των φοιτητών και η υποστήριξη των αποφοίτων για την ακαδημαϊκή και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.


Βασικά εργαλεία για την επίτευξη του στόχου αυτού είναι ο οδηγός καριέρας, ο οδηγός μεταπτυχιακών προγραμμάτων. Μέσω αυτών, το Γραφείο Διασύνδεσης καλείται να σας υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή ως φοιτητές μέχρι τη στιγμή που ολοκληρώνετε τις σπουδές σας και αναζητάτε εργασία ή επιθυμείτε την εκπόνηση κάποιου μεταπτυχιακού προγράμματος.


Στην προσπάθεια αυτή, το Γραφείο Διασύνδεσης σας καλεί να συμμετέχετε ενεργά! Συναντήστε από κοντά τα στελέχη του. Γίνετε μέλος του Γραφείου Διασύνδεσης μέσω της βάσης δεδομένων που διαθέτει. Με τον τρόπο αυτό βοηθάτε το Γραφείο Διασύνδεσης να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του και να αντιλαμβάνεται με τον πιο αποτελεσματικό τόπο τις απαιτήσεις που οφείλει να καλύψει.


Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε!

Επιλεγμένα Άρθρα
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Διαστημική Επιστήμη, Τεχνολογίες και Εφαρμογές - Space Science, Technologies and Applications"
Μεταπτυχιακό - Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ
ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΧΟΛΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ "ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ"

Αιτήσεις υποβάλλονται από 01/09/2015 έως 18/9/2015.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα http://www.hua.gr/index.php/el/2010-06-04-08-44-44142.

Νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων ΜΒΑ»
www.teiath.gr/sdo/de/mba
Μεταπτυχιακό Ηλεκτρονικών Μηχανικών: 4ος Κύκλος Σπουδών
Εγγραφές έως 3 Ιουλίου 2015. Πληροφορίες
ΔΩΡΕΑΝ μάθημα "Τρόφιμα και Γεωργία"
http://elearning.biopolitics.gr/
Σελίδα 1 από 8, Βρέθηκαν 39 εγγραφή/ες
Quick Links

 
   
  • Οι υπηρεσίες που έχουν σημανθεί με ένα κλείδι απαιτούν ο χρήστης να έχει πραγματοποιήσει πρώτα σύνδεση (login) στο ΟΠΣ.
  • Πληροφορίες σχετικά με την σύνδεση στο ΟΠΣ εδώ
  • Αν ξεχάσατε τον κωδικό σας κάντε κλικ εδώ
Ανακοινώσεις
.
Ορκωμοσίες - Αποδεικτικό Εγγραφής

Εγγραφείτε με ένα +  δύο βήματα !!

Η εγγραφή γίνεται όπως σε οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο (πχ FB) !!!

1. Εγγραφείτε στο σύστημα (στην πάνω δεξιά γωνία, υπάρχει η επιλογή «Εγγραφή»)

-  Δηλώστε δηλαδή ένα email .

-  Σε μια ή το πολύ δύο εργάσιμες ημέρες θα λάβετε κωδικούς πρόσβασης.

2. Σε περίπτωση που σας πληροφορεί πως είστε  ήδη εγγεγραμμένοι, προχωρήστε κλικάροντας την επιλογή «Σύνδεση»

3. Συνδεθείτε με το όνομα και τους κωδικούς που έχετε για τον «ΕΥΔΟΞΟ».

Τελικό Στάδιο - Αποδεικτικό:

1. Επεξεργαστείτε το προφίλ σας 

2. Εκτυπώστε το (επιλογή «Εκτύπωση Περιεχομένου» ή print screen 

3.Καταθέστε το στην Γραμματεία σας 

 

Καλή Σταδιοδρομία !!
Έρευνα της trendence Graduate Barometer Europe (GBE) 2014

Η ΔΑΣΤΑ του ΤΕΙ Αθήνας συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Trendence στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας Graduate Barometer Europe (GBE) 2014 - Ευρωπαϊκή Έκδοση.

To trendence Graduate Barometer Ευρώπης είναι μια ετήσια διαδικτυακή έρευνα που επιτρέπει στους φοιτητές να εκφράσουν τη γνώμη τους σε θέματα που σχετίζονται με την σταδιοδρομία και την εκπαίδευση.

Το πανεπιστήμιό μας είναι ένα από τα 1000 και περισσότερα πανεπιστήμια που συμμετέχουν στο trendence Graduate Barometer, τη μεγαλύτερη δημοσκοπική έρευνα για την επαγγελματική σταδιοδρομία και την εκπαίδευση.

Η έρευνα διεξάγεται διαδικτυακά μέσα από μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Οι ερωτήσεις που καλείστε να απαντήσετε αφορούν το πόσο ικανοποιημένοι είστε από τις σπουδές σας και τις προσδοκίες σας σχετικά με τη μελλοντική σας επαγγελματική σταδιοδρομία. Η δημοσκόπηση συγκεντρώνει τις απόψεις φοιτητών από ολόκληρη την Ευρώπη και διερευνά τις ομοιότητες και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν.

Αν είστε φοιτήτρια ή φοιτητής σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην έρευνα ακολουθώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: www.trendence-gradbarometer.eu

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας θα έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε τις απαντήσεις σας με τους μέσους όρους των αποτελεσμάτων των φοιτητών στην Ευρώπη. Επιπλέον σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα ακόλουθα βραβεία:

  • 5 κουπόνια Amazon αξίας 500 Ευρώ το καθένα
  • 10 κουπόνια Amazon αξίας 200 Ευρώ το καθένα

Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν ανώνυμες και ότι τα στοιχεία σας προστατεύονται πλήρως νομικά.

Από τη ΔΑΣΤΑ του ΤΕΙ Αθήνας

Σελίδα 1 από 1, Βρέθηκαν 3 εγγραφή/ες